Hoe mogen we je helpen?

Ben je starter op de woningmarkt?

Eén van de mijlpalen in je leven: je eerste huis kopen. Funda afstruinen naar een goedkope kluswoning of kiezen voor een droomhuis waar je direct in kunt trekken. Leuk, maar ook spannend. Want tegelijkertijd met de grootste aankoop in je leven, sluit je een grote lening af. We vertellen je alles over jouw eerste hypotheek.

Allereerst wil je natuurlijk weten wat je maximaal kunt lenen, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar jouw eerste huis. Ons advies: kijk niet alleen naar je maximale hypotheek, maar ook naar het maximale bedrag dat je per maand wilt besteden aan je woonlasten. Je moet immers ook genoeg overhouden om leuke dingen te blijven doen!

Door de hoge huizenprijzen en de krapte op de huizenmarkt is het belangrijk om goed beslagen de huizenmarkt te betreden. Bij een bezichtiging van een huis al weten wat je kunt bieden, kan jou een voorsprong geven op andere geïnteresseerden. Wij kunnen vooraf al aangeven wat je maximaal kunt bieden. Vooral voor starters op de huizenmarkt is dit belangrijke informatie.

Een huis kopen als starter? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen:

  • Wat kan ik maximaal kan lenen?
  • Kan ik zonder vast contract wel een hypotheek afsluiten?
  • Hoeveel eigen geld heb ik eigenlijk nodig?

Wij helpen je graag om de maximale hypotheek vast te stellen die bij je past én genoeg ruimte biedt om je droomhuis te kunnen kopen. Doordat wij erg efficiënt werken krijg je een compleet advies voor een scherp tarief!

Maar ook bij het zoeken van een geschikte woning kunnen we helpen. Je kunt via ons kantoor rekenen op een gratis volledige aankoopbegeleiding.

 

Bereken je maximale hypotheek

Bereken hieronder snel en gemakkelijk je maximale hypotheek. Aan het eind van de berekening krijg je bovendien een prachtige samenvatting van jouw rekenwerk. Vol met tips die je verder gaan helpen.