Hoe mogen we je helpen?

Wij brengen (financiële) rust waar je dat zoekt.

Wij zijn een complete financiële dienstverlener met een professionele en transparante aanpak. Wij investeren sterk in een persoonlijke band met onze relaties en een voortdurende intensieve begeleiding. Dat is dan ook onze servicekracht, naar je!

Verzekeringen, hypotheken, aan- en verkoop onroerend goed, financiële planning. Door alles onder één dak aan te bieden, blijft de gehele begeleiding bij ons intern. Je hebt slechts één contactpersoon. Dat is niet alleen bijzonder gemakkelijk, het is ook nog eens snel en efficiënt communiceren. In de huidige (woning)markt is een snelle, actieve houding zeker gewenst!

Op basis van jouw wensen en huidige situatie brengen wij je financiële risico's in kaart. Beter gezegd, we proberen ze allemaal transparant te maken. Zodat je precies inzichtelijk krijgt welke stappen eventueel nog genomen zouden moeten worden. 

Hoe doen wij dat?

Wij doen dit graag door middel van een persoonlijk gesprek. En dat mag natuurlijk bij ons op kantoor, maar ook gewoon bij jou thuis. En ben je ondernemer, ook dan zouden we gewoon naar je toe kunnen komen. Want jíj bepaalt.

Maar waar en wanneer we elkaar ook spreken, het doel is een volledig onafhankelijk advies op tafel te leggen, waar je mee verder kunt. Maatwerk dus. 

Aan de zijkant van dit scherm zie je de terreinen waarop wij ons richten. Kijk eens rustig rond op onze website. Voor nog wat meer informatie.

En wanneer er vragen zouden ontstaan, aarzel niet ons te bellen. Je vindt onze gegevens rechtsonder op dit scherm.

 

Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op.

 

 
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie