Onafhankelijk & Transparant

 Uitvaartverzekering.

Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Want met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw familie of andere naasten de kosten van uw uitvaart moeten betalen.

Door het sluiten van verschillende modules kan uw uitvaartverzekering op maat worden gemaakt.

Wist u dat......

  1. Tegenwoordig meer mensen (ruim 47%) de voorkeur geven aan een verzekering op basis van geld of geld met zorg boven een      natura uitvaartverzekering? Hier speelt mee dat steeds meer mensen een eigen invulling willen geven aan hun afscheid.
  2. De meeste mensen (42%) de voorkeur geven aan cremeren? Ruim 35% kiest voor begraven, terwijl ongeveer 17% het niet      weet.
  3. Steeds meer mensen speciale wensen hebben ten aanzien van hun uitvaart? Meer dan een kwart (26%) heeft die wensen op schrift staan, waarvan 10% bij de notaris.
  4. Een overgrote meerderheid (89%) van alle Nederlanders van mening is dat een uitvaartverzekering een morele plicht      is naar de nabestaanden?

Wij adviseren u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past.