Onafhankelijk & Transparant

 Studentenpakket.

Studentenpolis

De VKG studenten pakketpolis biedt een specifieke en uitgebreide dekking voor een studenten prijsje. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptop verzekering met werelddekking zorgen voor het onbezorgde gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de VKG Studenten pakketpolis een oplossing. Na het invoeren van een aantal persoonsgegevens krijgt u een overzicht met alle mogelijke verzekeringen en de kosten per jaar.

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer de student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen. De premie is vanaf plusminus € 24,- per jaar.

Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering biedt gedurende 365 dagen werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade, wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland, geen eigen risico. Of € 50,- eigen risico voor reisbagage per polis. Een aanvullende optie is spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland. De uitgebreide doorlopende reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. De dekking wordt afgegeven vanaf plusminus € 20,- per jaar.

Laptopverzekering

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt de student de kans om hun laptop tegen diefstal en schade te verzekeren.

Uitwonend? Geen probleem

Ook voor uitwonende studenten is de VKG studenten pakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van ondermeer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. Dit met een verzekerde som van € 10.000,-.

De studenten pakketpolis bij VKG biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.

 

.