Onafhankelijk & Transparant

 Persoonlijk contact.

 

Persoonlijk contact staat bij onze dienstverlening voorop.

Tijdens een persoonlijk gesprek willen wij graag samen met u inventariseren wat uw wensen, risico’s en behoeften zijn. Dit gesprek kan bij u thuis of bij ons plaatsvinden.  Op basis van dit gesprek zoeken wij oplossingen die passen bij de wensen en behoeften.

Onze ervaring is, dat - met name op het gebied van hypotheken- een uitgebreide inventarisatie van de wensen en de reeds lopende voorzieningen van groot belang is. Daarnaast hechten wij veel belang aan uitgebreide voorlichting betreffende de diverse mogelijkheden. Alleen zo kunt u kiezen voor de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen en een goede inschatting maken van de risico’s die u bereid bent te nemen.

 

Plan voor het leven

Ook nadat u klant van ons bent geworden, blijven we voor u de relevante ontwikkelingen volgen die van invloed kunnen zijn op uw financiële situatie. Wanneer het nodig blijkt uw financieel plan aan te passen, nemen we contact met u op voor een update of aanpassing van uw Persoonlijk Advies.

Wanneer er in uw persoonlijke situatie veranderingen plaatsvinden (denk bijvoorbeeld aan verhuizing of de geboorte van een kind) toetsen wij op uw verzoek of er iets gewijzigd moet worden in uw advies om alle wensen en doelstellingen ook onder deze gewijzigde omstandigheden te realiseren.

 

Voor iedereen

Denk niet dat u te jong of te oud bent voor een goed financieel advies. In elke levensfase is het belangrijk om uw zaken zo goed mogelijk te regelen. Bij het kopen van uw eerste huis moet de samenhang tussen financiering, verzekeringen en erfrecht al meteen in orde zijn. Het vervolgens opbouwen van een vermogen voor de oude dag vraagt om specifieke aandacht. Want weet ú hoe uw pensioen er straks uit komt te zien? Een goede pensioenregeling vanuit de overheid en werkgever wordt in de toekomst steeds onzekerder.  En als u de latere leeftijd heeft bereikt, speelt de vraag op welke wijze het opgebouwde kapitaal, fiscaal gezien, het best kan worden gebruikt. Al deze verschillende situaties eisen een advies op maat. Advies dat wij  u op een begrijpelijke manier met persoonlijke aandacht geven.