Onafhankelijk & Transparant

 Inkomensverlies opvangen.

Uw inkomen kan er flink op achteruitgaan, als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, of werkloos. En de grote vraag is of u dan de hypotheek nog kunt betalen.

 

Gelukkig is er de Woonlastenverzekering, die u beschermt tegen inkomensverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

 

De belangrijkste kenmerken van de woonlastenverzekering zijn:

  • scherpe premie
  • heldere voorwaarden
  • uitstekende dekking

 

Arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

Met de Woonlastenverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de doorbetaling van uw hypotheeklasten. De verzekering keert tot maar liefst tien jaar uit bij arbeidsongeschiktheid. U kunt u de verzekering ook uitbreiden met een werkloosheidsdekking. U ontvangt dan bij werkloosheid tot maximaal twaalf maanden het verzekerde bedrag.

 

Mocht u onverhoopt opnieuw uw baan verliezen, dan keert de verzekering wederom tot maximaal een jaar uit. Bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid krijgt u tijd en ruimte om u te oriënteren op uw (woon)situatie. U kunt in alle rust belangrijke beslissingen voor de toekomst nemen.

 

Ook uw partner kan meedoen

U kunt ook een polis afsluiten voor uw partner, zodat hij of zij eveneens verzekerd is tegen de financiële consequenties van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

 

Ideale aanvulling op uw hypotheek

De hoogte van de uitkering kunt u laten aansluiten op uw hypotheeklasten. De premie betaalt u in maandelijkse termijnen of vooraf in één keer door middel van een koopsom. Bij een koopsom kunt u het volledige bedrag meefinancieren in uw hypotheek. In uw maandlast merkt u daar nauwelijks iets van.

 

De overige voordelen op een rijtje

  •  bij verhuizing gaat de Woonlastenverzekering gewoon mee naar de nieuwe woning
  • de Woonlastenverzekering is ook mogelijk bij een bestaande hypotheek
  • de uitkering is belastingvrij
  • er vindt geen medische keuring plaats