Onafhankelijk & Transparant

 Hypotheekadvies

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw wensen voor de toekomst.

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.

Steeds meer mensen worden zich bewust over hun eigen financiële planning. De hypotheek speelt steeds meer een belangrijke keuze hierin. De wensen en behoeften bestaan tegenwoordig meer uit:

·         Hypotheekinlossing combineren met pensioendatum.

·         Uitkering bij overlijden, combineren met het nabestaandenpensioen.

·         Combinatie woonlastenbeschermer Arbeidsongeschiktheid en Werkloosheid

Wanneer u besluit de hypotheek door KG Financiële adviezen en verzekeringen te laten verzorgen, wordt er altijd een Financieel Rapport opgemaakt. Dit zorgt ervoor dat al deze hiaten overzichtelijk voor u in beeld worden gebracht en een volledig advies aan u wordt gegeven.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.

Wij staan u dan ook graag terzijde bij de aanschaf van uw nieuwe woning of bij de beslissing uw huidige hypotheek te wijzigen of verhogen.

Uitgaande van uw wensen en behoeften komen we zeker tot een passende oplossing.

Wijzigingen in de gezinssituatie of wijziging van werkgever kunnen aanleiding zijn uw hypotheek eens opnieuw te beoordelen.  

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
DVD Hypotheekvraag.pdf (295.19KB)
Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
DVD Hypotheekvraag.pdf (295.19KB)